AF HELE MIT HJERTE – Fridthjof Film

Hjertet banker, blodet stiger til ansigtet og vi holder vejret. Efterfulgt af et afslappende grin, en varm følelse…. Men pludselig en uventet drejning, og nu gør det ondt helt ind i hjertet – det er næsten umuligt at se på. Tårerne triller… især når det hele så alligevel lykkedes til allersidst, og kærligheden overvinder alt.

Sådan skal publikum kastes rundt i deres følelser, når de ser filmen AF HELE MIT HJERTE hvor forskellige historier om kærlighed udfolder sig. Vi følger en række mennesker der på forskellig og uventet vis støder ind i kærligheden. Vi følger deres forviklinger og op- og nedture, mens de kæmper for at finde fodfæste, for at forstå – og for at vinde den udkårenes hjerte…

Fridthjof Film vil gerne lave denne film og samtidig sætte fokus på at få flere kvindelige instruktører ind i filmbranchen og lave spillefilm. Vi søger derfor kvindelige spillefilmsdebuterende instruktører der har en (næsten) umulig kærlighedshistorie på hjerte, og som har lyst til at samarbejde med andre instruktører om at lave en kollektiv spillefilm med instruktøren Emma Balcázar som konceptuerende instruktør.

Krydsklippet ind i hinanden, skal vi tryllebinde historierne sammen, som vi kender så godt fra multiplot kærlighedskomedier som f.eks. Love Actually. Publikum skal kunne spejle deres egne, venners og familiemedlemmers umulige vej til den eneste ene.

Din idé skal kunne fortælles i 5-15 scener på 5-15 min. og optages på 3 dage med et lille hold. Alt skal optages på location og rekvisitter skal så vidt muligt være at finde på stedet.

Din hovedperson kan være alle aldre, dog med en klar inspiration fra en virkelig hændelse.

Du skal have erfaring med film og som minimum have instrueret tre og gerne flere kortfilm.

Send din idé til en historie på maks 1 side og vedlæg CV med instruktørerfaring.

Kontakt Fridthjof Film, Mille Bjørke / mille-f-film.com, Att: Emma Balcázar & Ronnie Fridthjof

Kontakt vedr. presse: Line Bilenberg / line.bilenberg@gmail.com